Wat is antiseptisch mondwater?

Wat is antiseptisch mondwater?

Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het doodt veel van de bacteriën die in de mondholte voorkomen. Deze bacteriën kunnen ontstekingen of tandbederf (gaatjes) veroorzaken. Bij infectie in de mond.

Waar is mondwater in de aanbieding?

Mondwater acties

  • 2 stuks. Listerine mondwater. Trekpleister.
  • 2 stuks. Listerine mondwater. Trekpleister.
  • CB12 Mondwater. DA. Nog 12 dagen.
  • Kruidvat mondwater Zero 0% alcohol. Kruidvat.
  • Elmex mondwater Junior 6-12 jaar. Kruidvat.
  • 2 stuks. Keuze Uit Het Hele Assortiment Listerine.
  • 1+1 gratis. CB12.
  • 2° halve prijs. Etos mondverzorging.

Welke mondspoeling beste?

OxyFresh = Winnaar OxyFresh Lemon Mint is met afstand het beste mondwater voor dagelijks gebruik. Het is ook niet zomaar het best verkochte en best beoordeelde mondwater op grote sites zoals bol.com. De fabrikant snapt precies wat de mondholte nodig heeft om gezond te worden én te blijven.

Wat verzacht ontstoken tandvlees?

Pijn verzachten bij ontstoken tandvlees Door goede mondhygiëne kan het ontstoken tandvlees weggaan. Poets meer dan twee keer per dag de tanden met fluoridetandpasta en gebruik een flosdraad of rager om de ruimtes tussen de tanden schoon te maken.

Waarmee spoelen bij kiespijn?

Zoutoplossing Spoel zo lang mogelijk als je kunt je mond met warm water, waarin je een schepje zout hebt opgelost. Herhaal dit zo vaak als nodig is. Dit is de snelste remedie voor kiespijn die door een verstandskies of afgebroken tand wordt veroorzaakt.

Waar kun je mondspoelingen kopen?

Je kunt verschillende soorten mondspoelingen online of bij de Etos of Kruidvat kopen. Het ene mondwater is speciaal voor ontstoken tandvlees en het andere is meer gericht op slechte adem.

Wat zijn de mondspoelingen tegen tandvlees?

De meeste mondspoelingen tegen pijnlijk, opgetrokken, ontstoken en bloedend tandvlees bevatten chloorhexidine, cetylpyridiniumchloride, triclosan en waterstofperoxide. Ze werken een ontsteking van het tandvlees tegen, omdat ze in één spoelbeurt de gehele bacteriële flora vernietigen, waardoor bacteriën geen infecties kunnen veroorzaken.

Wat is een mondspoeling zonder alcohol?

Zoek je een mondspoeling die je adem verfrist, tandplak voorkomt en tanden witter maakt? Zoek dan niet verder. OxyFresh Patented Zinc is een effectief mondwater zonder alcohol of andere prikkende stofjes. Het bezit net als OxyFresh Lemon Mint het ingrediënt OxyGene.

Wat zijn de spoelingen van Listerine?

Ook hebben de spoelingen van Listerine een lage ph waarde waardoor ze erg zuur kunnen zijn. Op vele gebruikersforums kun je lezen dat mensen die dagelijks mondwater gebruikten met alcohol, saccharine of sodium laurylsulfaat last kregen van een brandende tong, een droge mond, beschadigde smaakpapillen en zwarte verkleuring van de tanden.

Wat zit er in Listerine coolmint?

Ook in Listerine Coolmint zit alcohol en wordt daarom afgeraden door veel tandartsen vanwege een mogelijke relatie met mondkanker, een zwarte tong en droge mondslijmvliezen. In Listerine Cool Mint zit tevens caramel, een kleurstof waarvan je tanden kunnen gaan verkleuren.

Waarom is Listerine Cool Citrus goed voor tandvlees?

Volgens de fabrikant is Listerine cool citrus goed voor een frisse adem, minder tandplak en gezond tandvlees. Helaas vind je in deze spoeling alcohol terug. Lees hier waarom je beter mondspoeling zónder alcohol kunt gebruiken.

Related Posts