Wat is TFSI S tronic?

Wat is TFSI S tronic?

De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat. Deze versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk en dat vrijwel zonder voelbare trekkrachtonderbreking.

Welke automaat heeft mijn Audi A6?

Audi A6 C5 Avant….Tweede generatie (C5)

Audi A6
Overbrenging 5-traps handgeschakeld 6-traps handgeschakeld 5-traps automaat CVT
Maten

Wat is Tiptronic bij Audi?

De tiptronic is een automaat waarmee op elk moment spontaan is te schakelen. Het dynamische schakelprogramma DSP past zich aan de individuele rijstijl van de bestuurder aan en bepaalt zelf het optimale schakelmoment. In een tweede schakelcoulisse (de tiptronic-sleuf) is de tiptronic handmatig te bedienen.

Welke automaat Audi?

Audi levert een groot aantal modellen tijdelijk standaard met een S tronic-automaat met dubbele koppeling. De extreem snel en soepel schakelende transmissie is zonder meerprijs beschikbaar op de TFSI benzine- en TDI dieselmotoren in de Audi A4, A5, A6, A7 en Q5.

Lees ook:   Welke tanden hebben de mens?

Welke versnellingsbak Audi?

S tronic is een automatische versnellingsbak voorzien van een dubbele koppeling, waarmee de modellen van Audi vanaf 2005 zijn uitgerust. Daarvoor noemde men het DSG, evenals bij andere voertuigen die de Volkswagen Groep bouwt.

Hoe werkt een TFSI motor?

TFSI is een Engelse afkorting voor ‘Turbo Fuel Stratified Injection’. Een motor met TFSI-techniek heeft een direct ingespoten injectie en beschikt tevens over een turbo. De ‘T’ in de naam staat voor ’turbo’. Een motor met FSI-techniek beschikt over een direct ingespoten inspuiting (link FSI) ontwikkeld door Bosch.

Hoeveel Audi A6 politie?

Het bericht op Instagram spreekt over een Audi A6 50 TDI met 286 pk. De kentekencheck van Finnik leert echter dat het gaat om een versie met 231 pk.

Welke automaat is goed?

de beste automaat die nu bestaat is de 8hpxx automaat van zf. die kun je vinden in een jaguar, audi, bmw, alfa romeo, enz. misschien kunt u een wagen vinden met de 8hp automaat. audi heeft toch dsg en of cvt.

Lees ook:   Waar staan de statuten van een bv?

Wat voor automaat heeft Audi?

Related Posts