Welke kleur LED buitenverlichting?

Welke kleur LED buitenverlichting?

Op de LED markt zijn er drie standaard kleuren beschikbaar, te weten: Warm Wit (lijkt het meest op traditionele verlichting, iets geler van kleur) Koel Wit (geeft een strakke witte kleur af) Daglicht (Immiteert daglicht, kan blauw ogen)

Hoeveel verlichting in veranda?

Hoeveel spotjes je nodig hebt, is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw wensen. Over het algemeen zijn twee tot drie LED spotjes per ligger voldoende voor een sfeervol geheel. In deze blog vertellen we je alles over LED-verlichting voor jouw veranda of tuinkamer.

Welke kleur LED is daglicht?

2700K: extra warm-wit. 3000K: warm-wit. 4000K: neutraal-wit. 6500K: koud-wit (daglicht-wit)

Hoeveel spots in veranda?

Bij 3 dakliggers en een diepte van 3 meter: 6 spots. Bij 4 dakliggers en een diepte van 3 meter: 8 spots. Bij 5 dakliggers en een diepte van 3 meter: 10 spots. Bij 6 dakliggers en een diepte van 3 meter: 12 spots.

Welke verlichting in overkapping?

Heb je lampen hangen in het midden van de overkapping, dan zul je voldoende hebben aan lampen die spatwaterdicht zijn. Dit is in de regel IP44. Voor lampen die aan de rand van de overkapping hangen en veel met regen in aanraking komen, is een IP65 of IP66 voldoende. De lampen zijn dan beschermd tegen waterstralen.

Hoeveel watt LED onder overkapping?

Om te bepalen hoeveel LED spots je nodig hebt in de gewenste ruimte, kun je gebruik maken van een handige ezelsbrug. Als we uitgaan van een luxwaarde van ongeveer 200, kunnen we zeggen dat 1 Watt nodig is per m2.

Welke verlichting tuin?

Wanneer u bijvoorbeeld een tuinpad, boom of een ander aspect rondom uw huis wilt benadrukken, is het raadzaam om te kiezen voor gebundeld licht. U kunt hierbij denken aan specifieke grondspots, inbouwspots en stralers. Indien u meer sfeer in uw tuin of op uw terras wilt creëren, kiest u voor diffuus licht.

Related Posts