Welke matras is het beste voor allergie?

Welke matras is het beste voor allergie?

Kies bij een allergie voor een matras met een afritsbare tijk die je op 60°C kunt wassen. Vergeet ook het beddengoed niet. Dat zijn niet alleen de (hoes)lakens en slopen, maar ook de dekbedden en kussens.

Wat helpt echt tegen huisstofmijt?

U kunt zelf proberen om de huisstofmijt te bestrijden.

  • Zet de ramen 2 keer per dag open.
  • Laat de was buiten drogen.
  • Was lakens, onderlakens, kussenslopen en dekbedovertrekken minstens eenmaal in de 2 weken 1 uur op 60°C.
  • Was dekbedden, dekens, kussens en knuffels om de 6 weken 1 uur op 60°C graden.

Welk dekbed bij hooikoorts?

Ook wanneer u allergisch bent voor dons of de eiwitten die in een donzen dekbed bestaan, maar toch dat donzen gevoel wilt ervaren, is er speciaal anti allergie bedtextiel. Dat is het Cocoon dekbed.

Welk dekbed voor allergie?

Je kan best voor een donzen dekbed kiezen, mits deze op 60°C gewassen kan worden. Huisstofmijten gaan namelijk dood bij een temperatuur van 60°C of hoger. Verder is hebben sommige donzen dekbedden een speciale tijk, die zo dicht geweven is dat huisstofmijten er niet doorheen kunnen dringen.

Hoe heet wassen tegen huisstofmijt?

Huisstofmijten overleven een temperatuur van zestig graden niet. Door textiel, zoals het dekbed en kussens, op deze temperatuur te wassen worden de mijten gedood en de dode allergenen uitgespoeld.

Kun je allergisch zijn voor een matras?

De huisstofmijt gedijt helaas goed in matrassen, dekbedden en kussens. De uitwerpselen kunnen zorgen voor ademhalingsklachten, eczeem, een verstopte neus of jeuk aan de ogen. Vooral in de winter kan je meer last hebben van de symptomen van deze allergie.

Wat is het verschil tussen een foam en latex matras?

Koudschuim is op dit moment het meest innovatieve schuim. Het is flexibel en bovendien elastisch waardoor het een ongekende mate van zowel ondersteuning als comfort biedt. Latex is daarentegen ook flexibel maar heeft een lagere puntelasticiteit. Hierdoor sluit het matras minder goed aan uw lichaam aan.

https://www.youtube.com/watch?v=l4DEup1cltQ

Related Posts